Helkama-Auto Olari yritysmyynti

Laadukasta ja luotettavaa yritys- ja työsuhdeautoilua 

Onko etsinnässä ne nerokkaimmat ratkaisut yritys- ja työsuhdeautoiluun? Autoetu, leasing vai rahoitus? Anna asiantuntevan henkilökuntamme auttaa. Kun etsitte pitkäikäistä ja helppohoitoista yritysautoa ja sitä laadukkaan viimeistelyn tuottamaa lähes sanoinkuvailemattoman miellyttävää ajotuntumaa – valintanne on Škoda, Suomen myydyin yritysautomerkki*. Tule ja koe yritysautojen kattava valikoima!

*Trafi / Bisnode 1–12/2021

Monta syytä valita juuri Škoda

Täydellistä vastinetta rahallesi! Škoda on jo vakiovarusteeltaan kattava ja sen nerokkaat ratkaisut yllättävät käytännöllisyydellään. Ja huikealla lisävarustevalikoimalla viimeistelet autostasi juuri sinulle sopivan.
 • Vahva tekninen laatu ja turvallisuus

  Ennakoivat turvallisuusavustimet, kuten automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä ja kaistanvaihtovaroitin tarjoavat turvaa liikenteessä. Škodan turvallisuusjärjestelmät ja -varusteet tarjoavat myös optimaalisen törmäyssuojan pahimman sattuessa. 

 • Testimenestys

  Škoda on tuttu näky testien voittajana, oli kyseessä sitten turvallisuustestit, talviautotestit, muotoilupalkinnot tai perheautotestit. Škoda Enyaq iV -täyssähköauto on Vuoden Auto Suomessa 2022 ollen samalla ensimmäinen täyssähköinen auto, joka voittaa tämän arvostetun tittelin.

 • Vastuullisuus

  Škodan tavoitteena on olla täysin hiilineutraali yritys vuoteen 2050 mennessä. Škoda panostaa ympäristöystävälliseen tuotantoon ja ekologiseen mallistoonsa. Esimerkiksi täyssähköiset Enyaq iV -katumaasturit toimitetaan asiakkaille hiilineutraaleina. 

 • Hyvä jäännösarvo

  Turvallinen, nerokkaasti varusteltu ja hyvin pidetty Škoda säilyttää arvonsa poikkeuksellisen hyvin. Škodan jäännösarvo on markkinoiden kärkipäätä, niin kuin testimenestyjältä sopiikin odottaa.