Škoda Service -merkkihuolto Espoo

Kaikki autosi huollot ja korjaukset

Olet osaavissa käsissä – meillä valtuutetussa Škoda Service -merkkihuollossa erikoiskoulutuksen saaneet ammattilaiset huoltavat autosi tehtaan ohjeistuksen mukaisesti alkuperäisiä varaosia käyttäen. Oli kyse sitten renkaiden vaihdosta, sijaisautosta tai katsastustarkistuksesta, huolto kuin huolto onnistuu meillä. Kun valitset Škoda autohuollon, voit olla varma, että autosi jälleenmyyntiarvo ja takuu säilyvät – ja myös Ajoturva on voimassa aina koko huoltovälin ajan.

 

Huollon yhteystiedot

ma-pe 07:30-17:00
la-su suljettu

Katso huollon yhteyshenkilöt

Ajoturva turvaa tien päällä 24 h

ŠKODA Ajoturva 24 h Palvelunumerot ovat
Suomesta 0403 400900
ulkomailta +358 403 400900

Ajoturva takaa, että olet hyvissä käsissä myös huoltojen välillä. Škoda Ajoturva on voimassa aina koko huoltovälin ajan, kun autosi on huollettu ja muut toimenpiteet on tehty valtuutetussa Škoda Service -merkkihuollossa ja huoltokirjassa tai huoltotulosteessa on voimassa oleva Škoda Ajoturva -leima. 

Huolenpitosopimus – helppoutta arkeen ja paras jälleenmyyntiarvo

Varmista paras mahdollinen jälleenmyyntiarvo uudelle autollesi. Škoda Huolenpitosopimuksen idea ei voisi olla yksinkertaisempi: voit kuukausimaksulla huollattaa ja korjauttaa autoasi valtuutetussa Škoda Service -merkkihuollossamme ilman erillistä korvausta. Näin tiedät tarkalleen autosi huoltokustannukset ja varmistat, että autosi huolletaan ja korjataan parhaalla ammattitaidolla ja alkuperäisillä varaosilla. Huolenpitosopimuksen voit saada jopa seitsemään vuoteen asti. Kysy rohkeasti lisää!

Tuulilasin vaihtaminen

Tiesithän, että autosi tuulilasi sisältää paljon turvallisuuteen vaikuttavaa tekniikkaa ja antureita. Siksi sen vaihtaminen kannattaa antaa merkkiin perehtyneiden ammattilaisten käsiin. Vaihdamme vaurioituneen tuulilasin ja laskutamme työstä suoraan vakuutusyhtiötäsi, jos niin sovitaan.